Notícias: SMF - Just Installed!

  • Agosto 24, 2019, 05:45:31 pm

Login com nome de usuário, senha e duração da sessão

Autor Tópico: Manchester United havde overhånd i hele den første halvdel, men Arsenal er vant til at spille reak  (Lida 7 vezes)

FaustinoFi

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 110
  • Hi, everybody! I'm Italian male :D. I really like Bowling!
    • Ver perfil
Manchester United havde overhånd i hele den første halvdel, men Arsenal er vant til at spille reaktivt i store udekampe. Tidligere Arsenal-sider ville have forsøgt at oversvømme midtbanen og dominere besiddelse på Old Trafford, før de blev udsat for et kontraangreb. Her håbede Arsène Wenger på en rollevending, og i åbningsstadierne lod Arsenal United tid på bolden før han forsøgte at bryde direkte gennem Alexis Sánchez og Mesut Özil.
Problemet med at spille på den måde er, at overgange Billige Fodboldtrøjer fra forsvar til angreb skal være fremragende, ellers er forsvarere under konstant pres. Det var tilfældet her: Arsenal havde et par lovende øjeblikke, da de vandt besiddelse - en Sánchez-dribler og et par Aaron Ramsey bølger fremad - men dårlige beslutninger betød, at United genvandt besiddelse let, og Arsenal måtte straks forsvare igen. Dette var første gang på mere end et årti, hvor Arsenal ikke forsøgte at prøve et første halvleg i ligaen.
Cazorla blev outclassed i sin kamp Billige Fodboldtrøjer mod sin landsmand Ander Herrera, mens hans midtbanekollega Francis Coquelin ikke var i stand til at annullere styrken til Marouane Fellaini, som uundgåeligt dukkede op i straffesparksfeltet, som oftest i yderste stolpe, da United arbejdede bolden bredt. Den store belgier var afgørende for åbningsmålet, idet han gik frem til at overbelaste Arsenal fire mod tre i boksen, da Ashley Young avancerede ned mod venstre, hvilket betyder, at en anden midtbanespiller, Herrera, var umærket for at volleyere hjem.


http://www.0158hm.com/comment/html/?26253.html
ZackEberl maglie calcio poco prezzo PenniPond
 ErnieCruz Magliette PSG AngelitaA
Also visit my weblog Kjøp Ajax Drakt


There are no comments for this topic. Do you want to be the first?