Notícias: SMF - Just Installed!

  • Agosto 24, 2019, 05:45:27 pm

Login com nome de usuário, senha e duração da sessão

Autor Tópico: De blev slagen på Wembley av Crystal Palace i slutspelet finalen 2013 och när de säkrade upprymni  (Lida 11 vezes)

MargaretaH

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 79
  • I am 24 years old and my name is Christin Waldo. I life in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek (Belgium).
    • Ver perfil
De blev slagen på Wembley av Crystal Palace i slutspelet finalen 2013 och när de säkrade upprymning till Premier League via den tumultiga rutten för 10 år sedan var Millennium Stadium platsen för en 3-0 seger över Leeds.
Detta spel var verkligen inte så bekvämt som den rivningen, eftersom Leeds försvarade bra och Watford knappt registrerade ett skott på mål, men ändå gjorde Flores sex förändringar i sitt lag och talade om hans önskan att låta supportrar drömma om Fotbollströjor Cup-härlighet efter en tillfredsställande eftermiddag .
Supporters protesterade mot ägaren, Massimo Cellino, före hemmalagsmatchen med Middlesbrough förra måndag - strålade en serie bilder på en stativ vid Elland Road från en kommunägd parkeringsplats - och uttryckte sin missnöje med italienarna sent på i detta spel som nederlag såg försäkrade ut.
Det har varit en annan vägsäsong för Leeds, medan den italienska ägda Watford går från styrka till styrka under Pozzo-familjen. Odion Ighalo började på bänken medan Ben Watson kontrollerade spelet Köpa Fotbollströjor på mittfältet med Deeney som spelade bakom den nya signeringen Nordin Amrabat i attack.
Leeds står inför tre vardagliga månader på planen före sommaren, då de förväntar sig att få ytterligare bud för sin imponerande gröda av unga spelare. Vänsterbacken Charlie Taylor har varit gruppens bästa den här säsongen och demonstrerat sin kvalitet igen på Vicarage Road, medan mittfältaren Lewis Cook hade stunder där hans potential dök upp, även om han kvävades något av Watson och Étienne Capoue.


https://l2agarda.com/forum/index.php?action=profile;u=13256
CalebBost fotballdrakter TrinaSamm
 MeiColmen Maglia Dortmund AlvaQuigl
Also visit my web-site ... Neue Juventus Heimtrikot Günstig


There are no comments for this topic. Do you want to be the first?